Ние помагаме на нашите клиенти да имат повече клиенти, обичаме да слушаме за да разберем от какво се нуждаете. Просто разговор и интелигентно мислене, между хора, които обичат автомобилите.

Защо автомобилната индустрия има нужда от хора като нас?

През 2018 за първи път рекламодателите изразходват повече за дисплейна реклама, отколкото за търсачките. Тази промяна е особено очевидна в автомобилната индустрия, в която разходите за дигитални реклами са се увеличили с 22%.

Автомобилните търговци знаят, че повече купувачи се обръщат към интернет, за да направят своите проучвания. Вместо да посещават многобройни представителства, купувачите вече могат да сравняват марки, модели, цветове и цени онлайн. Автомобилните рекламодатели вече могат да достигнат до много по-голяма аудитория в сайтовете като cars369 и други чрез дисплейна реклама.

Например, потребителят може да посети автомобилен сайт и да се интересува от конкретна марка и модел и след това по-късно да види реклами за същия автомобил във Facebook.

Когато разполагаме със строго таргетирана аудитория, рекламите могат да бъдат насочени конкретно за потребители, които са посочили, че са на пазара за закупуване, и тези потребители дори могат да бъдат допълнително сегментирани по видове автомобили: SUV, седан, малък автомобил, луксозен автомобил и тн.

Какаво може да бъде постигнато чрез дигитална реклама?

Според данни от проучване направено в края на миналата година, действията на таргетираната аудитория след като са видели реклами във Facebook, включват:

37% увеличение на посещенията на дилъри
17% увеличение на посещенията на сайтовете дилърите
11% увеличение на активността при търсене на кнкретни марки
14% спад в търсенето на конкурентен модел
3% спад в търсенията на конкурентни марки

Какво ви предлага Cars359.com

Разпространение на съдържание в социалните медии

Вашият контент ( спонсорирани постове, банер реклама, видео тест драйв ) може да достигне до аудиторията ни, чрез нашите акаунти във Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube и чрез нашият сайт Cars359.com.

От малка градска кола до камион, ние споделяме с нашите последователи безпристрастното си мнение, генериращо интерес и често продажба. Можете да видите наши ревюта или директно да се свържете с нас ако имате идея! Ще се радваме да поговорим за това.

КАЖЕТЕ ЗДРАВЕЙ!

Ние обичама да говорим за автомобили, обичаме да шофираме, а също да споделяме нашите знания и буквално ще отидем навсякъде.